הרבה אנשים חוששים בבחירת הפנסיון לכלב שלהם. כיום אי אפשר לדעת על מי אפשר לסמוך, איזה פנסיון בטוח לכלבים שלנו, ואיך להשאיר את הכלב בפנסיון בראש שקט. הנה כמה דגשים חשובים לשים לב אליהם כאשר אתם בתהליך בחירת הפנסיון לכלבכם
הגעה פיזית למקום, בחינת האזור שהכלב יישאר בו מבחינה בטיחותית ואיכותית, והיכרות עם הצוות שיטפל בכלב והגישה שלהם לכלבים(כולל גישת עבודה מקצועית) - תדאגו שהאנשים אכפתיים ואחראיים, שהמקום מנוהל על ידי אנשי מקצוע שאכפת להם מבע"ח ומהצרכים שלהם, ושהמקום עצמו יתאים לכלב שלכם! מומלץ להימנע מפנסיוני אילוף.
לא לפחד לבדוק כמה פנסיונים במקביל ולבטל במידת הצורך/אם מקום אחר נראה לכם יותר טוב, לבדוק את ההיסטוריה של הפנסיון, המלצות של לקוחות עבר, אנשי מקצוע וביקורות ברשת - תבדקו כמה אפשרויות, תראו איך אנשים שונים מתנהלים בצורה שונה, תשמעו דעות מאנשים שכבר היו אצלם ואנשי מקצוע מהתחום שידעו להצביע על פגמים. תבחרו מי שאתם הכי מתחברים אליו וסומכים עליו!
עדכונים עדכונים עדכונים!!! המקום שאתם שמים בו את הכלב חייב לעדכן אתכם באופן יומי מה קורה עם הכלב, מה עבר עליו במהלך היום, אם היו בעיות כלשהן וכל פרט קטן שיכול להיות רלוונטי אמור להיות כלול בעדכונים. יש גם אנשי מקצוע שמעדכנים בלייב, עכשיו הכלב אוכל(עם תמונה), חזרנו מטיול והוא היה ככה וככה(עם תמונה). תדרשו גם תמונות לראות שהכלב בסדר!
פגישת התאמה/הרגלה - מקום שלא עושה פגישת התאמה או הרגלה של הכלב לפנסיון לא חושב מספיק על הכלב והצרכים שלו, וכבר ניתן לסנן אותו ולהימנע. לא כל כלב יסתדר בכל סביבה וחשוב שהכלב יבוא ונראה איך הוא מסתדר לפני ששמים אותו שם לתקופה ארוכה!
עלות - להימנע ממקומות שלוקחים מחיר מאוד זול ביחס לשוק, מחיר שווה זמן, יחס וניסיון של מי שמטפל בכלב. פחות כסף = פחות מהדברים האלה!
חוזה - בחלק מהמקומות יהיה גם חוזה לשהייה, תעברו על החוזה ותראו שהוא הגיוני, תראו שעדכונים כלולים בחוזה.
בסופו של דבר, תדאגו שהמקום שאתם בוחרים הוא מקום עם המלצות, שהגישה של האנשים שם נראית לכם טובה לכלבים ומקצועית, ושהכלבים שם מאושרים
Comments